Δ Κοινότητα

Αντωνιάδου Μαρία

Ξεκίνησε τη ζωή της με δυο μεγάλα πλεονεκτήματα. Χωρίς λεφτά και με καλούς γονείς.

 

Γεννημένη το 1967, στην Παλιά Κοκκινιά, τέταρτη γενιά Πειραιώτισσα, γόνος οικογένειας ναυτικών, όπου και εξακολουθεί να μένει. Τελείωσε το 10ο λύκειο Πειραιά και αντί της νομικής σχολής Κομοτηνής, στην οποία είχε επιλεγεί, άρχισε να εργάζεται, ήδη από το 1987, ως γραμματέας διοίκησης μεγάλων ανωνύμων εταιρειών, μεταξύ των οποίων, μεγάλης ΠΑΕ, τεχνικών -κατασκευαστικών εταιρειών και βιομηχανίας μετάλλου.

 

Μεταξύ του κύκλου εργασιών της είναι οι δημόσιες σχέσεις και γραφείο Τύπου. Oμιλεί άριστα την αγγλική, οπότε και η ανάληψη επικοινωνίας των εταιρειών, όπου απασχολήθηκε, με συνεργάτες του εξωτερικού. Επίσης, είναι εθελοντής του συλλόγου ΘΕΛΩ αστικού μη κερδοσκοπικού σωματείου, με στόχο την κοινωνική προσφορά στον τομέα της σχέσης πολιτών με τους φορείς της υγείας. Η μακρόχρονη εμπειρία της, της έμαθε την χαμηλών τόνων, τακτική και αποτελεσματική αντιμετώπιση των προκλήσεων και επίτευξης στόχων.

 

Με αρχές, ήθος, σκληρή εργασία, σεβασμό, προσφορά, συστρατεύεται με τον συνδυασμό του κου Γιάννη Μώραλη, ως υποψήφια στην Δ΄ Κοινότητα και δηλώνει παρούσα στον κοινό αγώνα για έναν Πειραιά νικητή.

 

 FACEBOOK