...

Α' Κοινότητα

Βουβαλάκης Ιωακείμ (Μάκης)

Γεννήθηκε το 1976 στην κλινική του Βλασσόπουλου στο Πασαλιμάνι από τον Ιωάννη και την Μαρία, γόνος ναυτικής οικογένειας. Μεγάλωσε και κατοικεί στην Καλλίπολη. Είναι παντρεμένος με την Κελγιωργη Αθανασία με την οποία έχουν δυο κόρες την Μαρία και την Δήμητρα 11 και 10 ετών αντίστοιχα.

Εργάζεται ως δημόσιος υπάλληλος. Φοίτησε στο 34ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά, στο 2ο Γυμνάσιο Πειραιά και 2ο ΤΕΛ Νίκαιας καθώς και στην Τζάνειο Τ.Σ. Πειραιά. Έχει υπάρξει αθλητής του Φοίνικα Πειραιά.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2020 όταν εκλέχθηκε ταμίας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 26ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά ενώ από τον Οκτώβριο του 2022 είναι Πρόεδρος του Συλλόγου. Επιπλέον είναι αντιπρόσωπος του Συλλόγου στην Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Α' Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά.

Γέννημα θρέμμα της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά, γνωρίζει τις ανάγκες και τα προβλήματα της περιοχής και των κατοίκων της, μιας που εξακολουθεί να κατοικεί και να δραστηριοποιείται σε αυτήν. Επίσης η ουσιαστική και έμπρακτη ενασχόλησή του με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 26ου Δημοτικού Σχολείου και την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Α' Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά τον έφερε κοντά στα προβλήματα των σχολείων της περιοχής.

Θερμός υποστηρικτής της ρήσης «Γίνε εσύ η αλλαγή, που θέλεις να δεις στον κόσμο», πιστεύει ότι ο ουσιαστικός τρόπος για να προσφέρει στην πόλη που τόσο πολύ αγαπάει είναι η ενασχόλησή του στην τοπική αυτοδιοίκηση. Μια πόλη που μπορεί και πρέπει να γίνει καλύτερη για μας αλλά κυρίως για τα παιδιά μας, το λαμπρό μέλλον αυτού του τόπου που το λιγότερο που τους αξίζει είναι να μεγαλώνουν σε ένα ασφαλές, όμορφο και γεμάτο ευκαιρίες περιβάλλον.

Ας εργαστούμε όλοι μαζί, να διατηρήσουμε τον Πειραιά Νικητή!

 FACEBOOK