...

Β' Κοινότητα

Κολοκυθάς Νικόλαος

Γεννήθηκε στην Αθήνα και τα τελευταία είκοσι και πλέον χρόνια μένει στον Πειραιά. Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στον χώρο της κατασκευής συντήρησης πισίνων, spa, σάουνας, χαμάμ σε τεχνική εταιρεία με έδρα τον Α.Ι.Ρέντη την ΦΙΛΠΡΟ ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ.

Είναι παντρεμένος με την Αλεξανδρή Μαργαρίτα και έχουν αποκτήσει δυο αγόρια κατά την διάρκεια του γάμου τους.

Έχει πτυχίο Ηλεκτρολόγου μηχανικού, Μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού και Βιομηχανικών Έργων, εξειδίκευση στην Ψυχολογία Εφήβου και μαθητή. ‘Έχει διατελέσει επί πολλά έτη καθηγητής τεχνικών μαθημάτων σε φροντιστήρια, σχολές μέσης εκπαίδευσης, ανώτερα Ιδρύματα.

Από το 2016 είναι μέλος και πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων 2ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά ”Ουρουγουάη” με ενεργή δράση στην αντιμετώπιση και επίλυση θεμάτων που απασχολούν την σχολική κοινότητα και όχι μόνο.

Από το 2019 είναι μέλος και πρόεδρος της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Διαμερίσματος Πειραιά με μέλημα την ενεργοποίηση των Συλλόγων Γονέων, την ενημέρωση και βοήθεια τους σε όποια ζητήματα τεθούν υπόψη της Ένωσης. 

Από το 2019 είναι μέλος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Πειραιά

Από το 2019 είναι μέλος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Πειραιά με σκοπό την καλυτέρευση των συνθηκών μάθησης στις αίθουσες των σχολείων του Πειραιά.

Σε κοινωνικό επίπεδο υπάρχει έντονη ευαισθητοποίηση στην αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων των συνανθρώπων μας ιδιαίτερα την περίοδο της καραντίνας με την προσφορά βοήθειας: φαγητού, οικονομικής ενίσχυσης, θέματα υγείας, στέγασης, καθαριότητας, κοινωνικών ανισοτήτων, θεμάτων πρασίνου, κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Η ενεργή ενασχόληση του με τα κοινά και την υποψηφιότητα του ως κοινοτικός σύμβουλος έχει σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών της κοινότητας μας, την άμεση επίλυση των προβλημάτων όπου υπάρχουν, την ανάδειξη του Πειραιά ως σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη με υψηλές προδιαγραφές.

 FACEBOOK