...

Β' Κοινότητα

Μαργαρώνη Αλεξάνδρα

Γεννήθηκα στο Πασαλιμάνι και ζω στον Πειραιά.

 

Είμαι παντρεμένη με τον Δημήτρη Πουλάκη  και μητέρα δύο παιδιών. Έχω σπουδάσει Μάρκετινγκ και μιλάω δύο ξένες γλώσσες, αγγλικά και γαλλικά.

 

Επί 35 χρόνια εργάστηκα στον τραπεζικό κλάδο, αποκτώντας σημαντική εργασιακή εμπειρία, προσφέροντας τις υπηρεσίες μου στους πολίτες του Πειραιά, από τη θέση του διευθυντικού στελέχους.

 

Τα τελευταία χρόνια προσφέρω εθελοντικά τις υπηρεσίες μου ως εκλεγμένο μέλος διοίκησης,  στο αρχαιότερο αθλητικό σωματείο της χώρας μας, τον Όμιλό Ερετών

 

Σήμερα κατέχω τη θέση της εφόρου ταμία στο ιστορικό σωματείο της πόλης μας, το οποίο από την ίδρυσή του το 1885 έως σήμερα, έχει μεγαλώσει γενιές Πειραιωτών αθλητών και όχι μόνο, και έχει διδάξει το φίλαθλο πνεύμα και την ευγενή άμιλλα.

 

Στη μακρόχρονη αυτή πορεία,  η αλληλεπίδραση με πλήθος κόσμου  και οι υψηλές απαιτήσεις  του εργασιακού μου ρόλου, με βοήθησαν να αναπτύξω δεξιότητες όπως, η διαπραγμάτευση, η επικοινωνία και η αποτελεσματική διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων, με επιτυχή αποτελέσματα. Η  συνεργατικότητα, η εκπαίδευση και η ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων υπήρξε προτεραιότητα στα καθήκοντά μου.

 

Η απόφασή μου να ασχοληθώ με τα κοινά του Δήμου μας και ειδικά με την επίλυση των αναγκών του Β ΄Διαμερίσματος, οφείλεται στην αγάπη μου για τον συνάνθρωπο μου και την πόλη μου, όπως επίσης κ στη διαπίστωση της δέσμευσης του επιτυχημένου Δημάρχου μας κ των συνεργατών του, για ποιοτική αναβάθμιση της περιοχής μας.

 

Θέλω να γίνω μέλος αυτής της προσπάθειας και η δύναμη μου σε αυτό θα είναι η στήριξή σας.FACEBOOK