...

Γ' Κοινότητα

Ζαμπέλης Ιωάννης

Ονομάζομαι Γιάννης Ζαμπέλης, είμαι 37 ετών, με καταγωγή από το Εμπόριο της Θήρας.

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και είμαι κάτοικος του Νέου Φαλήρου. Είμαι πατέρας μιας υπέροχης κόρης, της οποίας έχω την επιμέλεια.

 

Έχω σπουδάσει με υποτροφία Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής και έχω μακροετή εργασιακή εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα. Τον τελευταίο χρόνο εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας στον κλάδο των ακινήτων, με την ιδιότητα του συμβούλου ακίνητης περιουσίας.

 

Η δράση μου στον εθελοντισμό ήταν μονόδρομος, καθώς από πολύ μικρή ηλικία και για 13 χρόνια ήμουν μέλος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων στο 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Νέου Φαλήρου.

 

Έπειτα διετέλεσα Πρόεδρος του 1ου Νηπιαγωγείου Νέου Φαλήρου, ενώ τώρα είμαι Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέου Φαλήρου.

 

Επενδύω το χρόνο μου καθημερινά σε ποικίλες δραστηριότητες και επαγγελματικές υποχρεώσεις με έντονη δράση στον εθελοντισμό. Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά, αναγνωρίζουν την αγάπη μου για το Νέο Φάληρο, τον τόπο μου και το ενδιαφέρον μου για τα κοινά. 

 

Νοιάζομαι για το Νέο Φάληρο και υπόσχομαι να προσπαθήσω, ως συνδετικός κρίκος κοινωνίας - πολιτείας, να συνεισφέρω σε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, για όλους μας.

 FACEBOOK