...

Ε' Κοινότητα

Γεωργιάκου Ευγενία

Ονομάζομαι Ευγενία Γεωργιάκου είμαι 20 ετών και έχω μεγαλώσει στον Πειραιά και κατάγομαι από την Κοκκάλα Λακωνίας. Είμαι προπτυχιακή φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Πειραιά και αρθρογραφώ σε ειδησεογραφικό site το ‘’Pnyka Press’’ με την θεματολογία που καλύπτω να είναι κυρίως οικονομικά και τουριστικά άρθρα.

Κατέχω άριστα την αγγλική γλώσσα και έχω λάβει μέρος σε μεγάλο αριθμό συνεδρίων και ημερίδων. Επίσης, έχω συμμετάσχει σε επιμορφωτικά σεμινάρια της Google και της Coursera σχετικά με Digital Marketing και Project Management όπου έχω λάβει αντίστοιχες βεβαιώσεις. Επιπλέον, έχω παρακολουθήσει μαθήματα από το Cornell University που αφορούν τους τομείς Leadership, Career Assessment Skills, Entrepreneurial Thinking, Managing Time and Priorities. Το 2021 αποφοίτησα από το Ράλλειο Γενικό Λύκειο Θηλέων Πειραιά με γενικό βαθμό  απολυτηρίου 19,5/20.

Συμμετέχω σε αυτές τις Δημοτικές Εκλογές ως μια από τους νεότερους υποψηφίους καθώς πιστεύω πως οι νέοι είναι το μέλλον του Πειραιά μας και της χώρας. Έχω θέληση να προσφέρω και όραμα να δω την Ε’ Κοινότητα Πειραιά να ακμάζει και να πηγαίνει μπροστά. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου και μου δίνει μια θέση στο ψηφοδέλτιο του Πειραιά Νικητή.

Το μεγαλύτερο και το πιο σημαντικό ευχαριστώ όμως, πηγαίνει στην οικογένεια μου η οποία είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει για να πετύχω όλα τα όνειρα και τους στόχους μου.

.FACEBOOK