...

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Αγγελόπουλος Βασίλειος

Ονομάζομαι Βασίλης Αγγελόπουλος είμαι 28 ετών και είμαι γεννημένος και μεγαλωμένος στη Καλλίπολη του Πειραιά όπου και διαμένω έως σήμερα. Νοιώθω πολύ υπερήφανος που σαν οικογένεια έχουμε ανέβει στα υψηλότερα σκαλοπάτια διακρίσεων της κωπηλασίας. Είμαστε ίσως από τις σπάνιες περιπτώσεις Πανελλαδικώς τρία παιδιά, τρία αδέρφια στο ίδιο άθλημα με τόσο υψηλές διακρίσεις.

Εδώ πρέπει να ευχαριστήσω δημόσια τους γονείς μου για την δική τους βοήθεια και αμέριστη συμπαράσταση από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα ήταν και παραμένουν δίπλα μου. Οι διακρίσεις και τα μετάλλια είναι σε επίπεδο Πανευρωπαϊκό Παγκόσμια Βαλκανικά και Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Τώρα νομίζω έφθασε η ώρα να προσφέρω από μια άλλη Θέση στη πόλη μου την αγάπη μου για τον Αθλητισμό.

Γι’ αυτό θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο μας Γιάννη Μώραλη που μου εμπιστεύτηκε μια θέση στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ δίνοντας μου την ευκαιρία αν εκλεγώ να προσφέρω και να μυήσω στον Αθλητισμό, νέα παιδιά, τα παιδιά του Πειραιά τα δικά μας παιδία!!! Θέλω να ευχαριστήσω όλους που είναι δίπλα μου συμπαραστάτες σ’ αυτόν τον πρωτόγνωρο για εμένα στίβο της ζωής.

 

 

 

 FACEBOOK