...

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Ανδρεάκος Γιώργος

Ο Γεώργιος Ανδρεάκος κατοικεί στον Πειραιά. Κατάγεται από την Μάνη και οι γονείς του ήταν ο Μιχαήλ Ανδρεάκος και η Φιλιώ Χαυτάκου.

Είναι Υποψήφιος Διδάκτορας (PhD Candidate) στο Πανεπιστήμιο Πατρών, με διεθνείς δημοσιεύσεις-συνέδρια για την προστασία του περιβάλλοντος. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά και Διπλωματούχος του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών (M.Sc) στο ίδιο τμήμα. Κατέχει Δίπλωμα Αξιωματικού από την Α.Δ.Σ.Ε.Ν Ασπροπύργου. Πιστοποιημένη γνώση της Αγγλικής γλώσσας και της χρήσης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Εργάζεται στον Πειραιά, στην Διεύθυνση Αλλοδαπών και Μετανάστευσης και είναι Αναπληρωτής Δ/ντης, Τμηματάρχης Ελέγχου. Δίδαξε στα ΙΕΚ του Πειραιά και του Περάματος σε θεματικές ενότητες της Ηλεκτρονικής. Υπηρέτησε στο Δασαρχείο Πειραιά, στην Δ/νση Πολιτικής Προστασίας, στην Δ/νση Αστικής Κατάστασης στον Πειραιά, στα ΕΛΤΑ, στον ΟΠΑΠ και στον 2ο Πυροσβεστικό Σταθμό του Πειραιά.

Διακρίθηκε για την προσφορά του: α) με ηθική αμοιβή στον σεισμό του 1999 από τον Αρχηγό του Π.Σ. και β)  στην καταστολή των δασικών πυρκαγιών το 1992, με έπαινο από τον Νομάρχη Πειραιά.

Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (ΟΕΕ), Οικονομολόγος – Διεθνολόγος και εθελοντής αιμοδότης. Ενδιαφέρεται για θέματα Πολιτικής Προστασίας και διαχείρισης περιβάλλοντος. Ασχολείται πρώτη φορά με τα κοινά.FACEBOOK