...

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Απέργης Λουκιανός

Είμαι καθηγητής Πληροφορικής- Μαθηματικών με 35 χρόνια στην Β/θμια Εκπ/ση έχοντας διδάξει όλα αυτά τα χρόνια  σε όλους τους τύπους σχολείων (Γ/σιο, ΓΕΛ, ΕΠΑΛ), καθώς και στη Δημόσια κατάρτιση (Ι.Ε.Κ).

Για 15 χρόνια έχω υπηρετήσει στη Διοίκηση της Εκπαίδευσης.

Σε πολιτικό επίπεδο έχω χρηματίσει Ειδικός σύμβουλος στο Υπουργείο Παιδείας σε Γραφείο Υπουργού και Υφυπουργού αντίστοιχα.

Για 30 χρόνια υπηρέτησα ως μέλος του συνδικαλιστικού κινήματος και εκπρόσωπος των εργαζομένοων σε Υπηρεσιακό Συμβούλιο. Το 2015 ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης με πρότεινε ως  μέλος της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπ/σης Δήμου Πειραιά, θέση που διατηρώ ως σήμερα.

Είμαι πολλά χρονια μέλος του Τομέα Παιδείας ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καθώς και εκλεγμένο μέλος της Ν.Ε. Α’ Πειραιά και Νήσων.

Ως ενεργός πολίτης στα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα του Πειραιά Συστρατεύομαι με τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον εκλογικό αγώνα για την επανεκλογή του συνδυασμού “ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ” για 3η φορά ώστε να συνεχιστεί  το πολύ πετυχημένο έργο που έχει γίνει τα τελευταία 9 χρόνια και να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα στην πόλη μας..

Είμαι παντρεμένος με την καθηγήτρια μαθηματικών Γεωργία Αλεξοπούλου και έχω ένα γυιό τον Κωνσταντίνο πτυχιούχο Ηλεκτρολόγο Μηχανικό.

 

Τηλ: 6945594784

e-mail: loykianosa@gmail.comFACEBOOK