...

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Κολυβάς Αριστείδης (Άρης)

 

 

Ονομάζομαι ΚΟΛΥΒΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ. Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στο Πειραιά. Γεννήθηκα στις 19 Νοεμβρίου του 2000. Είμαι 22 ετών. 

Έχω τελειώσει το ΖΑΝΝΕΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Είμαι παιδί τρίτεκνης οικογένειας και συμμετέχω πρώτη φορά στις Δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος.

Από μικρός παίζω σκάκι και συμμετείχα στο πρωτάθλημα στη Α’  Εθνική κατηγορίας  με το Σύλλογο «Φυσιολάτρης Νίκαιας»

Είμαι φοιτητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Δημόσιας Διοίκησης. 

Στο Πανεπιστήμιο μου, έχω παρακολουθήσει σεμινάρια που αφορούσαν την τοπική αυτοδιοίκηση και πιο συγκεκριμένα την λειτουργία των Δήμων.

Στη διάρκεια παράδοσης των μαθημάτων, οι καθηγητές μας, προσκαλούσαν κατά καιρούς παράγοντες, οι οποίοι δραστηριοποιούνταν στην τοπική αυτοδιοίκηση και μας ενημέρωναν για τις δράσεις τους που διεκπεραίωναν στον εκάστοτε δήμο τους και το πόσο σημαντικός είναι ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Μαζί με μία ομάδα φοιτητών έχουμε συμβάλλει στην επίλυση ζητημάτων που αφορούσαν το Πανεπιστήμιο μας. Πιο συγκεκριμένα, ζητήσαμε από τη Πρυτανεία αίθουσες με πλήρη χωρητικότητα, ώστε όλοι οι συμφοιτητές μας να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις διαλέξεις των καθηγητών μας, χωρίς δυσκολία. Επίσης, προτείναμε στη γραμματεία της σχολής ωρολόγια προγράμματα του χειμερινού και του εαρινού εξαμήνου, ώστε να καθίσταται ευκολότερη η παρακολούθηση των μαθημάτων από τους συναδέλφους μας. Επιπλέον, με την ομάδα βόλεϊ του πανεπιστημίου διοργανώσαμε ένα τουρνουά, το οποίο είχε σκοπό να συγκεντρώσουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για συνανθρώπους που τα χρειάζονται.

Παράλληλα με τις σπουδές μου, εργάζομαι και σε εταιρεία εστίασης.

Έχοντας μεγαλώσει στον Πειραιά και μετά από τις επιρροές που δέχθηκα από τα μαθήματα που κάνω στο Πανεπιστήμιο μου, θέλω να προσφέρω στον Δήμο μου. Πιο συγκεκριμένα, έχω όρεξη, πάθος και θέληση για πολύ δουλειά, ώστε οι κάτοικοι του Δήμου Πειραιά να έχουν μια ακόμη καλύτερη ποιότητα ζωής από αυτή που ήδη έχουν. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και γι’ αυτό είμαι πρόθυμος να συμβάλλω τα μέγιστα στη προσπάθεια που θα γίνει για το καλύτερο του Δήμου μας. Παρά το νεαρό της ηλικίας μου, είμαι ένας από εσάς.  Ένας κάτοικος του  Πειραιά, που θέλει το καλύτερο για το Δήμο του και τους κατοίκους του.

 

 FACEBOOK