...

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Κούβαρης Νικόλαος

 

Γεννήθηκα το 1972 έχοντας γονείς τον Κωνσταντίνο Κούβαρη αξιωματικό της Θαλάσσιας Οικονομικής Αστυνομίας και την Μαρία Κούβαρη -  Χονδροκούκη  με καταγωγή από τη Κοκκάλα Λακωνίας του Δήμου Αν. Μάνης. Είμαι έγγαμος με δύο παιδιά.

Ο Πειραιάς είναι η πόλη όπου μεγάλωσα, σπούδασα και ανέπτυξα την επαγγελματική μου δραστηριότητα ως λογιστής - φοροτεχνικός, αδειούχος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Διατηρώ λογιστικό γραφείο στον Πειραιά στην περιοχή της Αγ. Σοφίας (Μανιάτικα) από το 2004 μαζί με την σύζυγο μου η οποία είναι επίσης φοροτεχνικός και ασφαλιστικός σύμβουλος.

Εργάστηκα ως Δόκιμος & Β' Οικονομικός Αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού από το 1991 έως και 1997.

Απασχολήθηκα το χρονικό διάστημα 1999 έως και το 2010 ως λογιστής και προϊστάμενος λογιστηρίου σε μεγάλες εμπορικές εταιρείες με έδρα τον Πειραιά ενώ την χρονική περίοδο 2006 έως 2008 ήμουν εισηγητής εκπαιδευτικών σεμιναρίων μηχανογραφημένης λογιστικής σε ιδιωτικά επαγγελματικά κέντρα κατάρτισης.

Συμμετείχα για πρώτη φορά στις εκλογές του Δήμου Μας το 2010 ως υποψήφιος διαμερισματικός σύμβουλος όπου και εκλέχτηκα  Αντιπρόεδρος της Ε’ Δημοτικής Κοινότητας.

Στις δημοτικές  εκλογές  του 2014 είχα την τιμή να συμμετέχω για πρώτη φορά ως δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό  < Πειραιάς Νικητής > του νυν Δημάρχου Πειραιά, Ιωάννη Μώραλη όπου και διετέλεσα μέλος του Δ.Σ του ΟΠΑΝ ΠΕΙΡΑΙΑ καθώς επίσης και σε επιτροπές του Δήμου μας. Το 2019 συμμετείχα ξανά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον  < Πειραιάς Νικητής > του νυν Δημάρχου Πειραιά, Ιωάννη Μώραλη.  

Είμαι εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝΩΣΗΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ (Ε.Φ.Ε.Ε.Α) και κατά σειρά ετών έχω διατελέσει  σε διάφορες θέσεις στο Προεδρείο της Ένωσης. Παράλληλα εκλέγομαι κατά σειρά ετών και ως αντιπρόσωπος της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.)

Είμαι εκλεγμένος σύμβουλος στο Δ.Σ. του  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ με τον ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ".

 

 

 

 FACEBOOK