...

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Μανωλάκος Λεωνίδας

 

Γεννήθηκα το 1961 στον Πειραιά, όπου και κατοικώ μέχρι σήμερα. Γονείς μου, ο Ηλίας Μανωλάκος και η Μαρία Μελά.

Είμαι παντρεμένος με τη Γεωργία Δρομπάρη, με την οποία αποκτήσαμε πέντε παιδιά και έχω δύο εγγόνια.

Αποφοίτησα από το 4ο Γυμνάσιο Πειραιά και το Ναυτικό Λύκειο «Νηρέας».

Ταξίδεψα ως δόκιμος πλοίαρχος και ανθυποπλοίαρχος με διάφορες εταιρείες.

Υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία επί 26 μήνες στο Πολεμικό Ναυτικό ως κελευστής Σηματωρός στην τορπιλάκατο «Τυφών» και στη ΣΔΑΜ.

Εργάστηκα ένα (1) έτος στον ΟΛΠ.

Το 1987 προσλήφθηκα στον Δήμο Πειραιά όπου υπηρέτησα σε διάφορες υπηρεσίες, όπως:

-Δ/νση Πολιτισμού,

Τμήμα Θεάτρων και Κινηματογράφων (επί δημαρχίας Ανδριανόπουλου και Στρατηγού).

-Δ/νση Προσωπικού,

Τμήμα Μονίμου Προσωπικού (επί δημαρχίας Λογοθέτη).

-Δ/νση Καθαριότητας

Τμήμα Κίνησης Οχημάτων, με χρέη Προϊσταμένου και, από το 2005, Προϊστάμενος του Τμήματος, με απόφαση Υπηρεσιακού Συμβουλίου και, παράλληλα, Προϊστάμενος του Τμήματος Περισυλλογής και Αποκομιδής Απορριμμάτων (επί δημαρχίας Αγραπίδη). Την περίοδο αυτή, σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Αγραπίδη, πετύχαμε τη δημιουργία Δημοτικής Συγκοινωνίας σε όλα τα Διαμερίσματα του Πειραιά, που εξυπηρετούσε πολίτες, σχολικές μονάδες, ΚΑΠΗ κ.λπ.

-ΚΕΠ Δήμου Πειραιά (επί δημαρχίας Φασούλα και Μιχαλολιάκου), απ’ όπου συνταξιοδοτήθηκα με τον βαθμό του Προϊσταμένου.

Ασχολήθηκα ενεργά με τον συνδικαλισμό επί 15 συνεχή έτη και εκλέχθηκα δύο (2) φορές Πρόεδρος των εργαζομένων Δήμου Πειραιά.

Το 2019 ήμουν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» όπου και εκλέχθηκα.

Το 2019 ορίστηκα, από τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για την εποπτεία της Διεύθυνσης Μηχανολογικού- Ηλεκτρολογικού.

Το 2020, με Απόφαση Δημάρχου, ορίστηκα Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Μηχανολογικού –Ηλεκτρολογικού όπου έχω συμβάλλει ουσιαστικά στα εξής: στην εγκατάσταση και συντήρηση σιντριβανιών, στην υποστήριξη εκδηλώσεων του Δήμου, στοn Χριστουγεννιάτικο φωτοστολισμό, στην επέκταση δικτύου οδοφωτισμού, στην άμεση αντιμετώπιση βλαβών στον οδοφωτισμό, στην παρακολούθηση καταναλώσεων ηλεκτρικής ενέργειας και σε δράσεις εξοικονόμησης ενέργειας.

 

Δεν έφυγα ποτέ από την πόλη μου, διότι εδώ είναι οι συγγενείς μου, οι φίλοι μου. Κάθε γειτονιά του Πειραιά είναι σπίτι μου.

Όνειρο και δέσμευσή μου είναι να γίνει ο Πειραιάς μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη, φιλική προς το περιβάλλον και τους πολίτες αξιοποιώντας τις φυσικές του ομορφιές, την ιστορία του και το όνομά του ως πρώτο λιμάνι της χώρας.

 FACEBOOK