...

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Μεσούλας Δημήτρης

 

 

Ονομάζομαι Δημήτριος Μεσούλας και θα ήθελα να σας συστηθώ.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πειραιά, στον Άγιο Δημήτριο.

Αποφοίτησα από το Τ.Ε.Λ. Δραπετσώνας το 1999 και αμέσως μετά υπηρέτησα την θητεία μου στις ειδικές δυνάμεις. Εν συνεχεία εντάχθηκα στην παραγωγική διαδικασία, αξιοποιώντας την ειδικότητά μου ως τεχνίτης, στην οικογενειακή επιχείρηση του πατέρα μου. Παράλληλα επί σειρά ετών εργαζόμουν στον χώρο της εστίασης, ο οποίος τελικά και με κέρδισε!

Επαγγελματικά πλέον δραστηριοποιούμαι στον χώρο της εστίασης και της διασκέδασης του Πειραιά, έχοντας τρία ποιοτικά brands, το Aristotle και το Barique στον Πειραιά, -μαγαζιά που ήταν από τους πρωταγωνιστές στο μεγαλύτερο Street Party που έγινε πριν λίγες μέρες στην Τρούμπα, στα πλαίσια των Ημερών Θάλασσας- και το LaRed στην Νίκαια.

Ως επιχειρηματίας λοιπόν τυγχάνει να γνωρίζω τα ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του Πειραιά και ως άνθρωπος της αγοράς συμβάλλω αποφασιστικά στην περαιτέρω ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στον Πειραιά.

Παράλληλα όμως ενδιαφέρομαι και για τα κοινά της πόλης μου όντας ενεργός δημότης καθώς είμαι και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πειραιά (ΚΟΔΕΠ).

Είναι τιμή μου που είμαι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη και επιθυμώ να συνεισφέρω στο όραμα του Δημάρχου Πειραιά για μια καλύτερη πόλη! Υπόσχομαι να παλέψω με όλες τις δυνάμεις μου για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την πόλη που μεγάλωσα και ζω, ο Πειραιάς μας...μια πόλη μια ιστορία!

 FACEBOOK