...

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Μοραντζής Αντώνιος

 

Γεννήθηκα στον Πειραιά το 1991. Με καταγωγή από την Κοίτα της Λακωνικής Μάνης και τα Χανιά της Κρήτης, είμαι γιος του Γεωργίου Μοραντζή, Αντιναυάρχου ΠΝ και της Μαρίας Μαράκη.

 

Είμαι απόφοιτος του Πειραματικού Λυκείου της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά, πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, πτυχιούχος της Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά καθώς και κάτοχος  Μεταπτυχιακού Διπλώματος (MBA-TQM) Διοίκησης Επιχειρήσεων & Ολικής Ποιότητας του Πανεπιστημίου Πειραιά. Σήμερα, ζω και εργάζομαι ως στέλεχος οικονομικής διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων σε Οικονομική Διεύθυνση στην πόλη μας, καθώς και είμαι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

 

Το 2010 σε ηλικία 19 ετών εκλέχτηκα Κοινοτικός Σύμβουλος της Α’ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά έως το 2019, όπου διατέλεσα Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας και Αθλητισμού της Α’ Κοινότητας, καθώς και μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.). Στις δημοτικές εκλογές του 2019 εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πειραιά, μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και μέλος του Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμων Αθήνας- Πειραιά (ΠΕ.ΣΥ.Δ.Α.Π.). Το 2022, με απόφαση Δημάρχου Γιάννη Μώραλη ορίστηκα Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Περιουσίας και Κτηματολογίου του Δήμου Πειραιά.

 

Από το 2007 είμαι ενεργό μέλος της ΟΝΝΕΔ, ενώ σήμερα έχω εκλεγεί Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Α’ Πειραιώς και Νήσων.

 

Από το 2002 ασχολούμαι ενεργά με τους Ναυτοπροσκόπους του Πειραιά και στο πλαίσιο αυτής της ενασχόλησης, μου έχει απονεμηθεί η τιμητική διάκριση «Πρόσκοπος Έθνους». Σήμερα είμαι μέλος του Συμβουλίου Στήριξης του Λυκείου της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά και τακτικό μέλος στον Πειραϊκό Σύνδεσμο. Τέλος, έχω διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Αποφοίτων της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Απανταχού Μανιατών.

 

Στις επικείμενες δημοτικές εκλογές (Οκτώβριος 2023), θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος  με το συνδυασμό «Πειραιάς - Νικητής» του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Μώραλη,  ώστε να έχω τη δυνατότητα να συνεχίσω να συνεισφέρω με γνώμονα το συμφέρον του Πειραιά μας και στόχο την αναβάθμιση της πόλης μας.

 FACEBOOK