...

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Μπάιλα Ειρήνη

Η Ειρήνη Μπάιλα γεννήθηκε το 1980 στον Πειραιά όπου εξακολουθεί να ζει και να εργάζεται διατηρώντας εδώ και 20 χρόνια ένα από τα μεγαλύτερα λογιστικά γραφεία της πόλης.
Αποφοίτησε από το γενικό λύκειο Καλλίπολης και έχει σπουδάσει λογιστική, πολιτικές επιστήμες και δημόσια διοίκηση στο πανεπιστήμιο Αθηνών. Μιλά αγγλικά και γαλλικά και η εκτενής γνώση της σε θέματα οικονομικής διαχείρισης, χρηματοδοτήσεων και κοστολόγησης της έδωσαν την δυνατότητα να την εμπιστεύονται ως συνεργάτιδα επί σειρά ετών πολλές επιχειρήσεις της πόλης μας.
Με τον επίσης Πειραιώτη σύζυγό της έχουν αποκτήσει τρεις κόρες, οι οποίες φοιτούν σε σχολεία του Πειραιά κι έτσι της έχουν δώσει την ευκαιρία ως μητέρα να είναι αρωγός των δράσεων και των  προσπαθειών πολλών Συλλόγων γονέων και οργανισμών. Προσπαθεί πάντα και με κάθε τρόπο να είναι ενεργό μέλος της τοπικής μας κοινότητας έτσι ώστε να διασφαλίσει την πρόοδο και την εξέλιξη της πόλης που ζουν και μεγαλώνουν τα παιδιά της.

Η Ειρήνη είναι άνθρωπος των  λύσεων με απόλυτη προσήλωση και αφοσίωση σε ότι κάνει και η διαπραγματευτική της ικανότητα την οδηγεί πάντα στην επίλυση κάθε προβλήματος, την ευδοτική επικοινωνία και την επιτυχία!FACEBOOK