...

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Μπετενιώτης Παναγιώτης

Με μεγάλη τιμή και ταπεινότητα εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες που επιλέχθηκα ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές από τον Δήμαρχο μας, Γιάννης Μώραλης. Άλλωστε, περιεχόμενο σε κάθε επιλογή δίνει η αξία αυτού που επιλέγει. Η αξία του Δημάρχου είναι αυταπόδεικτη μέσα από τα έργα του όλη την προηγούμενη περίοδο.

Θέλω λοιπόν, να εκφράσω την ειλικρινή μου εκτίμηση στον Δήμαρχο που μου έδωσε αυτή την απίστευτη ευκαιρία. Να υπηρετήσω, την Δημοτική Κοινότητα των Καμινίων, στην οποία έως σήμερα είμαι Κοινοτικός Σύμβουλος Δ' Δημοτική Κοινότητα Πειραιά, τους νέους ανθρώπους του Πειραιά ως συντονιστής του Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Πειραιά, αλλά και όλους τους φίλους Πειραιώτες ως ένας από αυτούς, σε υψηλότερο επίπεδο.

Την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο Δήμαρχος και ελπίζω να μου δείξετε και όλοι εσείς, δεσμεύομαι να την τιμήσω και να φέρω εις πέρας αυτή την ευθύνη, με τη μέγιστη αφοσίωση και ακεραιότητα.

Δεν μπορώ επίσης, να μην εκφράσω τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου σε κάθε έναν από εσάς τους φίλους μου, τους συμπολίτες μου, Πειραιώτισσες και Πειραιώτες, για την αμέριστη στήριξη και ενθάρρυνση σας, από χθες, προς το πρόσωπο μου.

Όλα αυτά τα χρόνια, είχα το προνόμιο να μεγαλώσω μαζί σας, να μοιραστώ αξέχαστες προσωπικές στιγμές μαζί σας, να κλάψω, να γελάσω, να διασκεδάσω, να ωριμάσω μαζί σας, να επικοινωνήσω με πολλούς από εσάς, να συμπορευτούμε στις ανησυχίες και τα προβλήματα μας και να γίνω μάρτυρας της απίστευτης δύναμης, του πνεύματος, της μπέσας και του φιλότιμου που μέσα από τον καθένα από εσάς, τελικά χαρακτηρίζει και καθορίζει την Πόλη μας.

Οι φωνές, οι ιστορίες, οι ανάγκες, οι προσωπικές στιγμές, οι φιλοδοξίες και τα όνειρά σας έχουν τροφοδοτήσει την επιθυμία μου να θέλω να παλέψω για όλους και για τον καθένα από εσάς, ξεχωριστά. Και όπως ήδη αρκετοί γνωρίζετε, δεν είναι μια επιθυμία ευκαιριακή.

Μόνο όλοι μαζί, χωρίς «εκτός» και «αλλά» θα μπορέσουμε να επιφέρουμε τις απαραίτητες θετικές αλλαγές ώστε να συνδιαμορφώσουμε το μέλλον που μας αξίζει.

Ακούραστος συνήγορος των ανησυχιών σας, αφοσιωμένος ακροατής των ιδεών σας, γέφυρα μεταξύ της Κοινότητας των Καμινίων, των Νέων της πόλης μας, του καθενός από εσάς ξεχωριστά και του Δημοτικού Συμβουλίου, εγώ ο Παναγιώτης…

… κάτω από τον Πειραιά από τα Καμίνια …

… ως νέος που διατηρεί την πίστη ότι όλα αλλάζουν και όλα εξαρτώνται από εμάς …

… ως Πειραιώτης που κρατάει λόγο στις υποσχέσεις του…

θα εργαστώ μαζί σας και εκ μέρους όλων σας, με πάθος, ακεραιότητα και σταθερή αφοσίωση, για έναν Πειραιά ισχυρό και πρωταγωνιστή, που θα παράγει ευημερία για τους πολλούς!

#mpesa #Mpete

 FACEBOOK