...

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Βλαχάκος Δημήτριος

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πειραιά, οπού και κατοικώ έως σήμερα.

Εδώ και 19 χρόνια απασχολούμαι επαγγελματικά στον χώρο της ναυτιλίας και συγκεκριμένα στο τμήμα πληρωμάτων, όπου και έχω συνεργαστεί με μερικές από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρίες της χώρας. 

Η μεγάλη μου αγάπη είναι ο αθλητισμός και συγκεκριμένα το μπάσκετ, όπου στα 'ενεργά' μου αθλητικά χρόνια μου έδωσε την χαρά και την ευκαιρία να αγωνιστώ σε ομάδες του Πειραιά και της Αθήνας, σε τοπικές και εθνικές κατηγορίες. 

Είμαι πατέρας 2 αγοριών, του Αγγέλου 11 ετών και του Μάξιμου 1 έτους και αυτός είναι και ο κύριος λόγος που από το 2014 βρίσκομαι στο πλάι του Δημάρχου Γιάννη Μωραλη, ώστε και εγώ από την πλευρά μου να βάλω ένα λιθαράκι στο όραμα του Δημάρχου, να καταφέρουμε να συγκαταλέγεται ο Πειραιάς στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις. 

Από το 2019 έως και σήμερα είμαι Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν.

Ο λόγος που εξακολουθώ και ασχολούμαι με τα κοινά της πόλης μας είναι πως θέλω να βλέπω την ποιότητα της ζωής των Δημοτών να βελτιώνεται μέσα από τους στόχους και το πρόγραμμα του Δημάρχου, καθώς επίσης και να συνεχίσω να προσπαθώ ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα εκγύμνασης των μικρών ηλικιών μέσα από καινούργια γήπεδα και εγκαταστάσεις. 

Με την στήριξη σας θα φτάσουμε πιο κοντά στον στόχο μας!!

 FACEBOOK