...

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Βοϊδονικόλας Ιωάννης

Αγαπητές Φίλες, Αγαπητοί Φίλοι,

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πειραιά μένοντας στην περιοχή της Αγίας Σοφίας στα Μανιάτικα. Είμαι παντρεμένος με την Μιράντα και έχουμε έναν γιό, τον Γιώργο, τελειόφοιτο φοιτητή του Πανεπιστημίου Πειραιά. Η καταγωγή μου είναι από την περήφανη Μάνη και διατηρώ πάντα ανεξίτηλες τις αρχές και τις αξίες της προγονικής μου ρίζας.

Με έμφυτη την αγάπη για την Ελλάδα, επέλεξα να ακολουθήσω την στρατιωτική σταδιοδρομία υπηρετώντας την πατρίδα. Αποφοίτησα από την ΣΜΥ ΤΟ 1991, και επέλεξα να υπηρετήσω σε δύσκολες και νευραλγικές μάχιμες μονάδες. Παρακολούθησα και αποφοίτησα τα σχολεία Πεζικού – Όπλων καθώς και Ειδικών Δυνάμεων - Καταδρομών Ανορθόδοξου Πολέμου. Παράλληλα, με τα στρατιωτικά μου καθήκοντα συνέχισα τον αθλητισμό και διακρίθηκα ως αθλητής πυγμαχίας στην ομάδα του Στρατού Ξηράς, όπου για την συνολική παρουσία μου απονεμήθηκε εύφημος μνεία. Επιλέχθηκα να συμμετάσχω στην πρώτη Ελληνική αποστολή στον πόλεμο της Βοσνίας το 1996 και συμμετείχα ενεργά στις Δυνάμεις Επιβολής και Ασφάλειας του ΝΑΤΟ. Τα τελευταία χρόνια της καριέρας μου διετέλεσα σε επιτελικά γραφεία, αφού πέρασα πρώτα από το σχολείο Υποδιοικητών Μονάδων της Σχολής Πεζικού. Για την συνολική πορεία μου στο στράτευμα και τις υπηρεσίες μου στην πατρίδα παρασημοφορήθηκα τρεις φορές με Μετάλλια Τιμής.

Το 2011 θεωρώντας πως έκλεισε ο κύκλος της προσφοράς στις ένοπλες δυνάμεις επέλεξα να αποστρατευθώ για να μπορέσω να αφιερωθώ στην άλλη μεγάλη αγάπη μου τον Πειραιά μας. Εκλέχθηκα κοινοτικός σύμβουλος και διετέλεσα Πρόεδρος της Πέμπτης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Πειραιά από το 2014 έως το 2019. Περίοδο που πολλές και σημαντικές παρεμβάσεις στην περιοχή μας δρομολογήθηκαν μετά από πολλά χρόνια.

Το 2019 εκλέχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» αναλαμβάνοντας την νευραλγική θέση του Προέδρου της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Πειραιά με προτεραιότητα την αναδιοργάνωση της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου, έργο που συνεχίζεται με επιτυχία μέχρι σήμερα.

Ταυτόχρονα, με την ενασχόλησή μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση παραμένω πάντα στρατιώτης της μεγάλης κεντροδεξιάς φιλελεύθερης παράταξης και έχω την τιμή από τον Μάιο του 2018 έως και σήμερα να είμαι εκλεγμένος από τη βάση του κόμματος, Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Α' Πειραιώς & Νήσων της Νέας Δημοκρατίας, θέση από την οποία συνέβαλλα στο θριαμβευτικό αποτέλεσμα των δύο τελευταίων αναμετρήσεων.

 

 FACEBOOK