...

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Βαρτελάτου Στυλιανή (Στέλλα)

Ζω και εργάζομαι στον Πειραιά. Κατάγομαι από το λιμάνι της Ηπείρου, την Πρέβεζα.

Είμαι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Κατά την διάρκεια των σπουδών μου εντάχθηκα στην ερευνητική ομάδα του Εργαστηρίου Λιμενικών έργων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου ενώ ταυτόχρονα ολοκλήρωσα τις σπουδές μου και το μεταπτυχιακό μου στην «Διαχείριση της Παράκτιας Ζώνης».

Μιλάω άριστα Αγγλικά και στα πλαίσια του ερευνητικού μου έργου συμμετείχα σε πληθώρα αναπτυξιακών προγραμμάτων των λιμενικών υποδομών της χώρας μεταξύ των οποίων και του μεγάλου λιμανιού, του Πειραιά.

Έχω συντάξει πλήθος δημοσιεύσεων και οργανώσει συνέδρια και ημερίδες με θέμα την παράκτια ζώνη και τα λιμάνια.

Εργάσθηκα για τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και ταυτόχρονα ως μάχιμη μηχανικός σε λιμενικά έργα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό από το 2006 έως το 2016 ενώ ταυτόχρονα ολοκλήρωσα τον δεύτερο μεταπτυχιακό μου στην ΄΄Οργάνωση και Διαχείριση Λιμένων΄΄.

Σήμερα εργάζομαι στην Ρυθμιστική Αρχή Λιμένων με έδρα το Πασαλιμάνι.

Με την τοπική αυτοδιοίκηση ασχολήθηκα ενεργά το 2010 στον Καλλικρατικό Δήμο Πρέβεζας.

Το 2011 ως εκπρόσωπος του Δήμου Πρέβεζας εκλέγομαι 2η σε σταυρούς στην Περιφέρεια Ηπείρου για να την εκπροσωπήσω στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) με αρμοδιότητες στον τομέα των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, της Ανάπτυξης, του Τουρισμού και των Τεχνικών Έργων.

Ως μέλος της ΚΕΔΕ συμμετείχα σε όλα τα συνέδρια της αυτοδιοίκησης και στην Επιτροπή Αναπτυξιακών Προγραμμάτων και Τουρισμού.

Στις δημοτικές εκλογές του 2013 εκλέχθηκα ξανά στον Δήμο Πρέβεζας όπου υπηρέτησα ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας.

Επίσης υπήρξα μέλος του Συνδέσμου Διαχείρισης στερεών αποβλήτων 2ης διαχειριστικής ενότητας Ηπείρου.

Είμαι μητέρα ενός αγοριού το μέλλον του οποίου αποτελεί τον γνώμονα μου για το μέλλον και το παρόν όλων των ανθρώπων και γενεών ξεκινώντας από την ποιότητα της ζωής που τους προσφέρει η πόλη που μεγαλώνουν, παίζουν, εργάζονται ,επισκέπτονται, αγαπούν.

Για αυτό με τον «Πειραιά Νικητή» και τον πετυχημένο Δήμαρχο του Δήμου Πειραιά, δεσμεύομαι να συνεχίσουμε μαζί πετυχαίνοντας ακόμη περισσότερα.FACEBOOK