...

22 Σεπτεμβρίου 2023, Δελτία Τύπου

Κοντά στους Πειραιώτες σε γειτονιές της πόλης υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι του Πειραιά Νικητή

Κοντά στους Πειραιώτες σε γειτονιές της πόλης  υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι του Πειραιά Νικητή

 

 

Κοντά στους Πειραιώτες βρέθηκαν υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι του Πειραιά Νικητή, οι οποίοι πραγματοποίησαν περιοδεία στις Β΄ και στην Ε΄ Δημοτικές Κοινότητες.

Συγκεκριμένα, υποψήφιοι της Β΄ Κοινότητας επισκέφθηκαν χθες την λαϊκή αγορά επί της Υψηλάντου, ενώ σήμερα υποψήφιοι της Ε΄ Κοινότητας  βρέθηκαν στην λαϊκή αγορά επί της Δογάνης.

Η συζήτηση με τους δημότες περιστράφηκε σε θέματα για την περαιτέρω βελτίωση της καθημερινότητάς τους, καθώς και στα «αιτήματα γειτονιάς»,  με τους υποψήφιους του Συνδυασμού μας αφενός να καταγράφουν όλα τα ζητήματα, αφετέρου να τους ενημερώνουν για τον  σχεδιασμό του Πειραιά Νικητή ως προς  την ανάπτυξη της πόλης στο κέντρο, καθώς και στην υλοποίηση «μικρών και μεγάλων» έργων σε κάθε γειτονιά τα επόμενα χρόνια.

 

 

 

 

 

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού Πειραιάς Νικητής, Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης δήλωσε:

 

«Οι υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού μας, βρίσκονται καθημερινά στις γειτονιές, είναι κοντά στους Πειραιώτες συζητούν μαζί τους για τα προβλήματα και για όλα όσα θέλουν να βελτιώσουμε, να αλλάξουμε και κυρίως να δημιουργήσουμε στον Πειραιά την τρίτη μας θητεία. Χαίρομαι ιδιαίτερα και το έχω ξαναπεί, καθώς στον Συνδυασμό μας συμμετέχουν Πειραιώτες  με διάθεση προσφοράς και  με πραγματικό ενδιαφέρον για την πόλη και την γειτονιά τους. Είναι σημαντικό που αφουγκράζονται την τοπική κοινωνία, που ακούν θετικά σχόλια αλλά και θεμιτές παρατηρήσεις. Για τον Πειραιά Νικητή, τα τελευταία 9 χρόνια που βρίσκεται στη διοίκηση του Δήμου, τα αιτήματα των Πειραιωτών σε κάθε γειτονιά έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία, τα λαμβάνουμε υπόψη και ασφαλώς θα συνεχίσουμε να το πράττουμε. Επιθυμία μας είναι να βρεθούμε σε κάθε συνοικία, ώστε όλοι οι Πειραιώτες να ενημερωθούν για το έργο και το πρόγραμμά μας που θα υλοποιηθεί τα επόμενα χρόνια. Συνεχίζουμε όλοι μαζί να κάνουμε την πόλη μας ακόμα καλύτερη».FACEBOOK