...

23 Σεπτεμβρίου 2023, Δελτία Τύπου

Στο Νέο Φάληρο ο Γιάννης Μώραλης και υποψήφιοι του Συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής»

Στο Νέο Φάληρο ο Γιάννης Μώραλης και υποψήφιοι του Συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής»

Στο Νέο Φάληρο βρέθηκε σήμερα ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης,μαζί με υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους και υποψήφιους Κοινοτικούς  Συμβούλους της Γ΄ Κοινότητας.

Ο κ. Μώραλης συνομίλησε με επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην οδό Ειρήνης,  ενώ συζήτησε με τους κατοίκους θέματα που αφορούν στη γειτονιά τους,  άκουσε θετικά σχόλια αλλά και τις προτάσεις τους.

 

 

 

 

 

 


Σε δήλωση του ο κ. Μώραλης τόνισε:

 

«Σήμερα βρέθηκα στην περιοχή του Νέου Φάληρο στην Γ΄ Δημοτική Κοινότητα μαζί με υποψηφίους του Συνδυασμού μας. Είχαμε τη δυνατότητα να επισκεφθούμε τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται  στην οδό Ειρήνης, στην οποία έχει πραγματοποιηθεί ανάπλαση  από τον Δήμο Πειραιά και έχει αλλάξει αισθητικά και λειτουργικά εικόνα. Επιπλέον είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τους κατοίκους για θέματα που τους απασχολούν σε τοπικό κι όχι μόνο επίπεδο και να τους ενημερώσουμε για τον σχεδιασμό μας με επίκεντρο την περαιτέρω ανάπτυξη της πόλης και της γειτονιάς τους τα επόμενα χρόνια. Ακούσαμε θετικά σχόλια και εύλογες παρατηρήσεις. Χαίρομαι για τον εποικοδομητικό μας διάλογο με τους επαγγελματίες και τους κατοίκους του Νέου Φαλήρου τους οποίους και ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή».FACEBOOK